Tratamentul afectiunilor coloanei vertebrale si articulatiilor

 

 

Echipa medicala coordonata de dr. Orest Bolbocean are instruirea si experienta necesare pentru a va oferi nu numai tratamente corecte si eficiente, ci mai ales explicatiile si sfaturile de care aveti nevoie.

masaj-terapeutic

Multe dintre persoanele care resimt senzatii de discomfort si durere la nivelul spatelui au auzit despre diverse metode de tratament ale acestora. De obicei nu se ia in considerare faptul ca aceste dureri au cauze diferite de la o persoana la alta. Daca unei persoane cunoscute i-au trecut complet durerile dupa ce a luat o medicatie antiinflamatorie, nu este sigur ca va avea acelasi efect si la dumneavoastra. Aceste simptome pot fi cauzate de diversi factori si pot semnala o afectiune grava.


 

Simptomatologie

 

Puteti sa va adresati echipei medicale din clinica MEDEST atunci cand va confruntati cu unul sau mai multe din urmatoarele simptome:

 

 


 

 

Afectiuni ale spatelui

 

Din pacate, multe simptome sunt neglijate de majoritatea persoanelor, permitand bolii sa avanseze si sa capete un caracter cronic. Identificarea corecta a factorilor cauzanti si stabilirea diagnosticului sunt primii pasi in stabilirea unui tratament corect pentru fiecare pacient in parte. In clinica  MEDEST puteti beneficia de tratament pentru :

 

 

In majoritatea cazurilor, simptomatologia acestor afectiuni reflecta un fenomen care apare adânc în mușchi sub forma unor spasme musculare microscopice. Treptat, aceste zone se extind, numarul lor creste si incep sa devina dureroase. In momentul in care aceasta contractura atinge un anumit prag, muschiul automat prinde nervii si vasele care-l traverseaza. Procesul descris poarta denumirea de scurtare miofasciala.

 

Detalii despre sindromul miofascial

 

 


 

 

Tratamente si proceduri

 

Dupa precizarea diagnosticului se stabileste impreuna cu pacientul planul de tratament, acesta fiind informat asupra tuturor aspectelor si particularitatilor atat a bolii cat si a schemei terapeutice.

 

 

 


 

 

doctor-orest-bolbocean

Programeaza-te!

Luni-Vineri: 09:00 – 20:00

Sambata: 09:00 – 13:00

Suna la 0786 442 555 sau trimite-ne un e-mail la contact@medest.ro pentru a stabili o programare cu dl. dr. Orest Bolbocean.

 

DETALII DESPRE PROCEDURI